Kirjoittajasta

Moro!

Olen Laura, Tampereelta kotoisin oleva terveydenhoitaja ja sairaanhoitaja. Huoletonta matkaa-blogissani haluan yhdistää intohimoni kirjoittamiseen, terveyden edistämiseen ja matkustamiseen. Kirjoitin pitkään tavallista matkablogia, mutta päädyin siihen, että Suomen matkablogigenrestä puuttuu kokonaan matkailijoiden terveyteen, hyvinvointiin ja turvallisuuteen keskittyvä blogi, joka kokoaa matkailijoiden kokemuksia matkaterveydestä sekä tarjoaa tutkimukseen perustuvaa tietoa siitä, miten pysyä terveenä reissun päällä. Muutenkin koin, että suomenkielisiä, helppolukuisia, tavalliselle reppureissaajalle tarkoitettuja tietolähteitä oli vähän heikosti tarjolla ja luonnollisesti halusin päästä jakamaan opintojeni, aiempien työpaikkojeni, omien matkojeni ja seikkailujeni myötä keräämiäni tietoja ja taitoja myös laajemmalle yleisölle, joten tässä sitä siis ollaan!

Olen jakanut blogin aiheet useampaan kategoriaan, joihin pääset klikkaamalla yläpalkin kategoriat-vaihtoehtoa. Lisäksi sivupalkista löytyy hakutoiminto, jonka avulla voit etsiä juuri sinua kiinnostavia postauksia. Aiheideat ja kysymykset ovat tietysti myös aina tervetulleita!

Asun tällä hetkellä Norjassa ja opiskelen kansainvälisen terveyden maisteriohjelmassa ja samalla seikkailen suurella innolla niin Suomen luonnossa kuin maailman eri kolkissa. Kirjoitan tätä blogia harrastuksenani ja yksityishenkilönä, en siis opiskelukorkeakouluni tai työpaikkani edustajana. Samasta syystä en myöskään blogissani ota kantaa yksittäisten ihmisten terveyttä koskeviin kysymyksiin, vaan puhun asioista yleisemmällä tasolla. Tarvittaessa voin kyllä auttaa löytämään sopivan ammattilaisen ongelmaa selvittämään.

Toivottavasti viihdyt blogini parissa ja osallistut myös keskusteluun artikkeleiden kommenteissa ja sosiaalisessa mediassa. Hölmöjä kysymyksiä ei ole olemassakaan ja otan mielelläni vastaan palautetta työstäni! Ollaan yhteyksissä!

Blogin facebook-sivut löydät täältä ja lisäksi minua voi seurata myös instagramissa ja twitterissä. Sähköpostilla minut tavoittaa osoitteesta laura@huoletontamatkaa.fi